bioritmecalculator 


Wat is je bioritme?

Wetenschappers hebben bepaalde cycli ontdekt die bekend staan als ons 'bioritme'. Iedereen heeft hiermee te maken, op het ene moment voelen we ons tot meer in staat dan op een ander moment.
Er zijn drie cycli: fysiek, emotioneel en intellectueel. Elke cyclus start op de dag van je geboorte, en vanaf dat moment begint het stijgen in de actieve periode totdat er een terugval komt naar het 'nul-level' en vandaar terecht komt in een passieve fase. Vervolgens begint het stijgen naar het nul-level en zal alles zich weer herhalen.
Elke keer wanneer een cyclus het nul-level passeert heb je die dag een 'kritieke dag' en je zou er goed aan doen om daar een beetje rekening mee te houden. In de actieve periode zijn de kenmerken uit onderstaand schema sterk aanwezig, in de passieve fase is dat beduidend minder. Wanneer je op de hoogte bent van jouw bioritme in een bepaalde periode krijg je een tamelijk reëel beeld van je (on)mogelijkheden op dat moment. De horizontale zwarte lijn in het midden is het 'nul-level', het punt waar je van de ene fase in de andere overgaat en waar je kunt zien welke dagen kritieke dagen zijn.


Cyclus Kenmerken:
Lichamelijk: (Physical) 23 dagen - rood - kracht, uithoudingsvermogen, weerstand tegen ziekte.
Emotioneel: (Emotional) 28 dagen - blauw - geestelijke stabiliteit, gevoeligheid, humeur, stemmingen.
Intellectueel: (Intellectual) 33 dagen - paars - studievermogen, geheugen, analytisch denken, logica, beslissingen nemen.

Vul hieronder bij 'Birth day' je geboortegegevens in: 'jaar - maand - dag' en vink aan welke cycli je wilt zien (Physical, Emotional en/of Intellectual). Klik dan op 'CALC'.


Helaas, uw browser ondersteund geen java-applets!
Klik hier om de SUN Microsystems Java Runtime Environment te downloaden.
</comment> <a style="width: 500;" href="downloads/msjavx86.zip" style="font-size: 8 pt;">Helaas, uw browser ondersteund geen java-applets!<br>Klik hier om de Microsoft VM plug-in te downloaden.</a>


CHIELBOS.NL is de trotse eigenaar van ComfiTech, voor wat technisch wél kan!

Mon 22 Apr 2024 23:56:19 Google index moment on chielbos.nl (3.239.91.5)
Chiel Bos proudly presents: CHIELBOS.NL® Kicks ass! - Kijk hier hoe het met je is gesteld - fysiek, emotioneel, intellectueel, Wat is je bioritme, geboorte, Physical, 23 dagen, Emotional, 28 dagen, Intellectual, 33 dagen, Birth day, Cyclus Kenmerken, kracht, uithoudingsvermogen, weerstand tegen ziekte, geestelijke stabiliteit, gevoeligheid, humeur, stemmingen, studievermogen, geheugen, analytisch denken, logica, nul-level, kritieke dagen, actief, passief,